Om Body Mind Yoga

Mitt namn är Elin Sandberg, jag är en yoga entusiast och läkarstudent och jag älskar att instruera, dela med mig av och inspirera om yoga, livsstil och hälsa. Jag är certifierad Ashtanga yogalärare, men den yoga jag lär ut fokuserar jag främst på kroppsmedvetenhet, närvaro och avslappning. Mitt mål är att få mina deltagare att lära känna sig själva och sina kroppar och röra sig på ett sätt som känns bra för dem. Yogan växer mer och mer, och med en fot förankrad i vetenskapen hoppas jag kunna förmedla en säker och hälsosam yoga som både kan ha medicinska fördelar och höja livskvaliteten.elin_sandberg

Jag har ett stort intresse för yoga som ett komplement till medicinsk behandling. Jag har också ett stort intresse av yoga som komplement till annan träning för att förbättra träningsprestationer samt bygga en funktionell och hållbar kropp. Tillsammans med min pojkvän, Karl, driver jag “Yoga In The Box” (läs gärna mer på www.yogainthebox.se) där vi instruerar yoga för crossfitters.

Jag skriver även på yoga bloggen www.yogatime.tv/blogg

Det här är en sida där ni kan läsa om mig och mina projekt samt hitta mina kontaktuppgifter. Men jag vill också att det här ska vara en inspirationssida för de som redan yogar eller funderar på att börja. Här kan ni också läsa om de senaste yoga-nyheterna från vetenskapsvärlden, recept, tips, musik och annat smått och gott!

Läs mer… BodyMindYoga

 

0 Comments

Leave a reply

©2024 OURYOGA en sida producerad av www.needconsulting.se

KONTAKTA OSS!

Vi är inte här just nu, men vi återkommer så fort vi kan!

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account

X
X
X
X
X